Inspirationsboost och nostalgitripp

C'reD - Centrum för redesign

C’reD – Centrum för redesign

Den här veckan blir det inte mycket bloggande. Veckan började med en efterlängtad första kvällsträff med de andra på C´reD efter sommaruppehållet i Kunskapsverkstaden. Kvällen bjöd på en riktigt givande workshop kring att sätta mål av kloka Angeli Sjöström Hederberg.Jag har fått massor av inspiration att fortsätta utveckla min idé och har en ganska bra bild av hur jag ska forma speciellt den ena grenen av den. Veckan fortsatte med en helkväll med Skatteverket. Inte lika spännande och inspirerande men välbehövligt ändå.

Tittut! Vem bor här?
Tittut! Vem bor här?

Dagen därpå satte jag mig på tåget för att lära känna några alldeles nya små liv under ett par dagar. En underbar bekantskap som jag kommer att sakna mycket när jag reser hem imorgon. Samtidigt saknar jag mina egna barn och längtar efter dem så det ska bli skönt att komma hem efter min lilla nostalgitripp. Att sitta mörkret flera gånger varje natt och mata någon som storögt och full av förundran tittar tillbaka på en är hur mysigt som helst men natten till söndag – oh, vad jag ska sova, och sova, och sova…

Jag var rädd att jag skulle få ett obotligt sug efter fler barn av att vistas så nära inpå de små liven men nä, jag är faktiskt riktigt nöjd som jag har det. – Är inte det bra, så säg?

Linda - Egensinnigt

1 Comment

  1. DIY: Handsytt hjärta istället för smyckeask | EgenSinnigt

    november 11, 2013 at 1:54 e m

    […] I lördags körde vi ner till Södra Sandby och Lund över kvällen. Vi är ju egentligen inte smålänningar utan skåningar som emigrerade hit för ett år sen och lite till, så vi var och besökte gamla hemtrakter. Anledningen var att det var namngivningsfest för de två nykomlingarna som jag berättade om i ett tidigare inlägg. […]

Leave a Reply