Jahapp…Är det inte det ena är det det andra

Egensinnigt-heart

 

Suck och dubbelsuck! Har haft problem med att bloggens rss-feed inte alls funkat och har spenderat timmar åt att gå igenom varenda fil som heter något med RSS eller feed och tagit bort radbrytningar, tabbar och blanksteg. Verkligen irriterande eftersom WordPress känner till problemet. Nu har jag ÄNTLIGEN hittat felet och fått den validerad och godkänd men vad händer då? Jo, de två sista filerna jag gick igenom innan jag fick det att funka var Temafunktioner och Sidhuvud för temat. Ni som varit här inne förr kanske lägger märke till att det inte alls ser ut som det brukar?

Grejen är att jag ska med en buss om en halvtimme så det får helt enkelt vara så här tills jag kommer hem. För jag vet vad jag ska göra då. På’t igen!

Linda - Egensinnigt

1 Comment

  1. Nytt utseende på bloggen och gott ananaste | EgenSinnigt

    augusti 17, 2013 at 6:10 e m

    […] torsdags lyckades jag äntligen få till rss-feeden som inte fungerat men samtidigt lyckades jag sabotera utseendet på bloggen totalt. Innan jag började rss-jakten tog […]

Leave a Reply