Kockums och Mouli Grater

Kockumskannor
De allra rödaste Kockumskannorna hittar du i Egensinnigt-butiken

Idag är en sådan dag då massor ska bli gjort. Imorgon bitti öppnar jag ju!

Det ska läggas in fler varor, fotograferas, några sista färger och ikoner ska ändras, det ska läsas igenom och testas en massa. Hittar ni stavfel eller andra fel får ni gärna skriva till mig och berätta via det kontaktformulär som finns. De här två Kockums-godingarna kommer ni att hitta i butiken imorgon. Likaså rivjärnet från Mouli Grater som är helt i nyskick. Riv vitlök, mandel, parmesan eller vad du vill. Finaste gula handtaget har det också.

Mouli Grater rivjärn/kvarn finns i Egensinnigt-butiken
Mouli Grater rivjärn/kvarn finns i Egensinnigt-butiken

Förutom att fixa med det som syns i butiken har jag idag skapat en Facebook-sida som du gärna får gilla för att hålla dig uppdaterad. Ska lägga in så att man lätt hittar dit härifrån också men det får nog vänta tills imorgon. Just nu sitter jag och sliter mitt hår för att den koppling jag lagt in mellan webbutiken och Facebook/Twitter inte funkar. Verkar bero på att jag har svenska som språk i min butik. Sitter och försöker luska ut vilka filer som tillägget använder och göra motsvarande i mina filer. Får se imorgon hur många sidor jag lyckats med. Har bestämt mig för att det är bättre med några sidor än inga alls, sen får jag fixa resten under nätterna. På tal om rivjärn förresten – vad tycker ni om de här godingarna? Har aldrig sett sådana tidigare men de verkar bekväma att använda om man ska riva något som är platt. Hur ofta man nu gör det? Men till jeans funkar de nog finfint? Om inte annat så är de himla vackra. De finns i butiken.

Två handrivjärn
Dessa underbara rivjärn hittar du i Egensinnigt-butiken

Ser ni monogrammet på kökshandduken? Jag har sådan tur att min mans mormor har samma initialer som mig. Kökshandduken har jag fått av henne. Dessutom är den i min favoritfärg, kan det bli bättre?

Linda - Egensinnigt

1 Comment

  1. Fara runt som en skottspole | EgenSinnigt

    augusti 4, 2013 at 4:13 e m

    […] liv av papper, prylar och pinaler har gåtts igenom under våren och sommaren. Som jag berättat i ett tidigare inlägg har Tomas mormor samma initialer som mig och jag har haft turen att få en hel del kökshanddukar […]

Leave a Reply