Man kan inte planera för allt

Ändringar på gång i Egensinnigt-butiken
Familjen går före jobbet och den nya Egensinnigt-butiken får maka på sig några dagar

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Ni som följt bloggen vet att svärföräldrarna spenderat en hel del tid hos oss det senaste halvåret för att hjälpa makens mormor att flytta till ålderdomshem. Nu i helgen gick hans mormor hastigt bort. Hon var väldigt gammal, närmare hundra år vilket jag tycker är helt fantastiskt, men pigg och klar ändå och sa många gånger de senaste månaderna att hon kände sig nöjd med livet och ville gå bort medan hon fortfarande mådde bra och kunde ta hand om sig själv. Så blev det också men det känns ändå lite tomt efter henne. Vetskapen om att hon kände sig klar med livet och inte var rädd för döden hjälper när det känns sorgligt.

Eftersom det är en del praktiska saker att stå i när någon dör och makens föräldrar bor en bit bort behöver hans föräldrar komma ner och bo hos oss några dagar. Nu råkade det bli så att de ville komma just de dagar som jag behöver spendera dygnets alla timmar på att flytta den nya Egensinnigt-butiken, från det ställe där jag arbetar med den nu, till den rätta Egensinnigt.se-adressen. När allt är på plats och pekar rätt är det fortfarande en hel del kvar som ska göras som jag inte kan göra innan flytten. Och eftersom jag gör precis allting själv finns det ingen annan jag kan lämna över arbetet åt i ett sådant här läge. Att ha gäster i huset samtidigt går bara inte och, som ni säkert förstår, kan jag av naturliga skäl inte säga nej till svärföräldrarna.

Därför måste jag senarelägga nyöppningen av Egensinnigt med några dagar så att jag istället kan göra flytten i helgen när de åkt hem. Av den anledningen kommer den gamla butiken att vara öppen som vanligt ett par dagar till. Ni som vill handla av inredningsprodukterna har några dagar till på er innan de försvinner.

Linda - Egensinnigt

Leave a Reply