Morgonflit och frustration

Det är inte bara jag som är flitig denna morgon.
Det är inte bara jag som är flitig denna morgon.
Krondill - ett måste till kräftorna! Men det får vara när de här små rackarna flugit sin kos.
Krondill – ett måste till kräftorna! Men det får vara när de här små rackarna flugit sin kos.

Det finns massor att göra när man startar eget. Jag är glad att jag har min IT-bakgrund, utan den tror jag inte att jag klarat av att göra allting själv. Ibland känner jag mig helt gråtfärdig och dum som inte fattar nåt. Då lämnar jag datorn en stund, dricker en kopp kaffe ute på trappan och andas djupt. Sen försöker jag igen. Känslan när jag faktiskt lyckas, trots att det för en stund sedan kändes stört omöjligt, är helt fantastisk.

Just nu blandar jag webbutik-arbete bakom kulisserna och att bygga upp Egensinnigt-bloggen med ett annat, än så länge hemligt, projekt som jag arbetar med som en del av Start it up. Start it up är en digital sommarkurs i att starta eget på Internet. Tanken är att jag ska vara igång lite smått i slutet av september men den långsiktiga planen är att det projektet ska vara min huvudsakliga inkomstkälla om ett år utan att jag lägger ner mer än motsvarande 40% av min arbetstid, medan Egensinnigt är det som får ta mest tid men kanske inte genererar lika mycket i pengar. Däremot tillåter Egensinnigt mig att ha min hobby som en del av mina arbetsuppgifter och att få vara hemma med barnen efter skoltid och det är värt bra mycket mer än en hög lön för mig.

Linda - Egensinnigt

1 Comment

 1. Bara anna

  augusti 11, 2013 at 10:00 f m

  Nu blev jag väldigt nyfiken på ditt projekt, låter ju väldigt bra. Har du något jobb vid sidan om din webbutik i nuläget eller är det den som du försörjer dig på?
  Jag har inte glömt bort min lilla intervju med dig men nu är det snart vardag igen så då får jag förhoppningsvis lite mer rutin på dagarna och lite mer tid för intervjuer.
  Körde ni inom Huseby eller hur blev det?
  Ha en skön söndag!

Leave a Reply