Om EgenSinnigt

Jag heter Linda och detta är min egensinniga blogg. Här skriver jag om sådant som jag själv tycker om att läsa och skriva om. Matlagning är en stor passion och jag går oftast på känsla när jag lagar mat. Sällan använder jag ett recept, antingen kombinerar jag 3-4 st samtidigt och tar det bästa ur dem eller så hittar jag på själv.

Nyfikenhet inför gamla hus och ting är också en väsentlig del av vad som färgar mina intressen. Jag älskar att titta på gamla foton och kartor över städer eller byar och jämföra dem med hur det ser ut idag. Sen fantiserar jag om hur det var då och vad som har hänt fram till idag. I en antik- och kuriosabutik är det det nästan uteslutande kuriosa som intresserar mig.

Återbruk och DIY går hand-i-hand med intresset för det gamla som nötts av tidens tand. EgenSinnigt startade som just en återbruks- och pysselbutik men det tog så mycket mer än det gav. En vis kvinna vet när hon ska gå vidare. Intresset kommer ändå alltid att finnas kvar och har funnits med mig sedan barnsben.

Om du vill komma i kontakt med mig:

[contact-form-7 id=”45″ title=”Kontakta mig”]

Leave a Reply